Zoekopdracht

LeaseRoute, dé leasespecialist!

LeaseRoute is dé specialist op het gebied van nieuwe lease auto’s en occasion lease. We werken samen met een groot aantal leveranciers waardoor we de mooiste nieuwe en jong gebruikte leaseauto’s kunnen leveren. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel alle klanten de auto van hun dromen te bezorgen.

Een selectie van de beschikbare auto’s vind je op onze verschillende aanbodpagina’s. Echter, niet alle verkrijgbare auto’s staan op deze pagina’s; hiervoor is het aanbod simpelweg te groot. Dit betekent dat we op verzoek nog veel meer leaseauto’s kunnen leveren! We hebben met een groot aantal autobedrijven kortingsafspraken gemaakt waardoor onze offertes tot de voordeligste van Nederland behoren. Uiteraard kunnen we ook een auto van je eigen dealer berekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zoekopdracht

Je kunt via het formulier hieronder een zoekopdracht aanmaken. We gaan vervolgens op zoek naar deze specifieke leaseauto, uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. We vinden het fijn als je zoekopdracht zo gedetailleerd mogelijk is om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het invullen van de beoogde kleur, het bijtellingspercentage, de gewenste afleverdatum, het aantal portieren etc. Dit kan in het veld ‘Opmerkingen’.

Heb je een bepaalde auto zien rijden die je mooi vindt en weet je niet precies welk merk of type dit is? Maak er een foto van en upload hem via de button onderaan het formulier. Je kunt uiteraard ook een screenshot uploaden als je een geschikte kandidaat op internet hebt gezien. Onze adviseurs weten er vast en zeker raad mee!