Wensenmodel

Speciaal moment

Of het nu je eerste of achtste is, het uitzoeken van een nieuwe lease auto blijft een speciaal moment. De voorpret tijdens de zoektocht op internet, de proefrit bij de dealer, het uitkiezen van de opties en de geur van een nieuw interieur. Wordt het een auto met 4% bijtelling of toch 22% bijtelling? Dit alles maakt een nieuwe lease auto bestellen tot een hoogtepunt. Je wilt zeker weten dat je de juiste keuze maakt, je rijdt er immers elke dag mee.

Offerte laten beoordelen?

Heb je al een offerte ontvangen voor een leaseauto? Stuur deze naar ons door, we beoordelen hem graag voor je. Het is namelijk erg gecompliceerd om lease offertes te vergelijken. We kijken zowel naar het leasetarief, de inhoud van het leasepakket als de kleine lettertjes zodat je zeker een weloverwogen keuze maakt. Dit doen we uiteraard volledig kosteloos. Bovendien ontvang je, indien beschikbaar, direct een beter aanbod. Je kunt de offerte via deze pagina naar ons verzenden.

LeaseRoute helpt met de autokeuze

LeaseRoute begeleidt je niet alleen bij het vinden én afsluiten van de beste leasedeal, maar helpt je ook bij het kiezen van de juiste auto. Twijfel je of heb je geen enkel idee welke auto het moet worden? We adviseren je graag met kennis en ervaring uit de praktijk! Vul ons wensenmodel in en we gaan op zoek naar de beste deal!

Autokeuze gemaakt?

Weet je al welke auto je wilt gaan leasen? Geef het ons hier door en we gaan op zoek naar de beste deal die bij jouw droomauto past. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wij nemen nog even contact met je op om specifieke wensen kort te bespreken. Besteed je kostbare tijd liever aan iets anders, wij weten waar we moeten zijn!