Full operational lease via LeaseRoute

Wat is full operational lease?

LeaseRoute biedt al haar voertuigen aan op basis van full operational lease. Maar wat is full operational lease? Full operational lease is de meest voorkomende en complete vorm van leasen. Alle operationele kosten rondom het gebruik van de leaseauto zijn opgenomen in een vooraf vastgesteld maandbedrag.

Denk hierbij onder andere aan de kosten van:

 • Afschrijving;
 • Rente;
 • Reparatie en onderhoud;
 • Banden;
 • W.A.- en cascoverzekering met laag eigen risico van €150,-;
 • Schadeverzekering inzittenden;
 • Wegenbelasting;
 • Schadeafwikkeling;
 • Vervangend vervoer;
 • Hulpdiensten;
 • Brandstofadministratie;
 • Rechtsbijstand (Optioneel);
 • Winterbanden (Optioneel).

Bij full operational lease is en blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ook als het leasecontract is afgelopen. Jij als klant zal maandelijks een vast all-inclusief tarief betalen, waarmee alle bovenstaande kosten (uitgezonderd de optionele componenten) niet meer voor jezelf zijn. Rijd je schade, of moet de auto naar de garage dan kan je dit zonder meerprijs uitbesteden aan geselecteerde specialisten. Kortom je hebt buiten het maandelijkse leasebedrag, en de fiscale bijtelling indien je de auto privé gebruikt, geen onvoorziene kosten aan de leaseauto.

Bij full operational lease ligt de nadruk op dienstverlening, transparantie en gemak; precies de kernbegrippen waar LeaseRoute voor staat. Daarnaast ligt het restwaarderisico volledig bij de leasemaatschappij. Alle kosten zijn van tevoren dus precies te budgetteren. Door de combinatie van deze leasevorm en ons persoonlijk advies, kom je achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan. Bekijk nu onze scherp geprijsde nieuwe auto’s en het aanbod occasion leaseauto’s.

Voordelen van full operational lease

Het grootste voordeel van full operational lease is dat alle autokosten direct zijn opgenomen in het leasebedrag op onze offerte. Elke maand betaal je hetzelfde bedrag, zonder onverwachte kosten. Daarnaast ben je goed verzekerd, bel je de wegenwacht ingeval van nood en kom je nooit meer zonder auto te zitten doordat vervangend vervoer is inbegrepen. Al het beheer en onderhoud van de leaseauto komt voor onze rekening. Kortom: Je loopt geen enkel risico! De voordelen van full operational lease;

Hoewel full operational lease de meest complete leasevorm is, kan ook deze leasevorm nog naar wens worden aangevuld. Bijvoorbeeld met winterbanden. Wil je de (extra) opties van full operational lease doorspreken neem dan vandaag nog contact met ons op. Liever direct op zoek naar je nieuwe leaseauto? Bekijk dan ons complete aanbod leaseauto’s.

Full operational lease occasion opties

LeaseRoute is gespecialiseerd in occasion lease. Dit zijn jong gebruikte auto’s met alle voordelen van een nieuwe leaseauto. Maar dan stukken goedkoper! Het leasetarief ligt tot 25% lager ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe auto. Ook worden onze occasion leaseauto’s standaard geleverd worden op basis van een full operational leasecontract; er zitten dus alleen maar voordelen aan het lease van een jong gebruikte auto. Maandelijks betaal je minder, je kunt een meer flexibel contract afsluiten, je beschikt snel over je ‘nieuwe’ auto, je kunt vaak nog gebruik maken van gunstige bijtellingspercentages, de cataloguswaarde ligt over het algemeen lager en je hoeft geen of slechts een geringe aanbetaling te doen. Dit is dan ook de reden dat LeaseRoute zich in occasion lease heeft gespecialiseerd; met deze leasevorm kom je via de kortste route bij de beste deal!

Bekijk ons aanbod occasion leaseauto’s

Wat kost full operational lease?

De kosten voor full operational lease verschillen per auto en zijn afhankelijk van jouw gebruik. Zo is het maandbedrag afhankelijk van de gewenste looptijd en van je jaarkilometrage. Hier is de regel dat hoe meer kilometers je wilt kunnen maken, hoe duurder het leasecontract uitkomt. Maar gelukkig zijn er opties om de kosten van full operational lease te drukken. Bijvoorbeeld door de bovenstaande optie van een full operational occasion lease. Benieuwd wat de kosten zijn voor jouw situatie? Neem contact met ons op en we bespreken de opties graag met je door.

Zakelijke voordelen

Full operational lease heeft voor de zakelijke gebruiker voordelen. Aangezien de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van de onderneming. Dit omdat de (occasion) leaseauto niet bij de activa van de onderneming op de balans komt te staan. Zo kan er geen balansverlenging ontstaan waardoor de vermogenspositie en de leencapaciteit voor ondernemers per saldo intact blijft. Bovendien loop je geen restwaarderisico. Hierdoor is het dan ook interessant om bijvoorbeeld een bedrijfswagen te leasen. Uiteraard helpt LeaseRoute je ook binnen deze tak.

Waarom full operational lease via LeaseRoute

Wij houden het contact graag persoonlijk. Zo checken we met regelmaat of je tevreden bent, bereik je ons tussen 08:00 en 18:00 direct op ons (mobiele) nummer zonder dat je verdwaalt in computergestuurde telefoonmenu’s. Korte lijnen en leaseadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Maar we gaan verder, wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z! Jij kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn. Het vinden van de goedkoopste lease bedrijfswagen.

LeaseRoute is;

Heb je al een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Wij controleren graag of je de best mogelijke deal hebt ontvangen. Laat ons je lease offerte vergelijken. Maar ook als je de juiste leaseauto niet gevonden krijgt zetten wij deze zoektocht graag voort. Geef je wensen door en we gaan aan de slag!

Selectie uit ons aanbod

Peugeot e-208 GT 51kWh 115kW/156pk GT Automaat 5d.
Nieuw
€491,-
Peugeot e-208 GT 51kWh 115kW/156pk GT Automaat 5d.
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat
Skoda Enyaq 85 210kW/286pk Selection Automaat 5d.
Nieuw
€640,-
Skoda Enyaq 85 210kW/286pk Selection Automaat 5d.
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat
Mercedes-Benz A-Klasse A180 DCT Star Edition AMG Line 5d.
Nieuw
€649,-
Mercedes-Benz A-Klasse A180 DCT Star Edition AMG Line 5d.
Benzine Benzine
AutomaatAutomaat