Snel een zakelijke auto leasen?

Door Corona, het wereldwijde tekort aan microchips en de oorlog in Oekraïne zijn de levertijden op nieuw te bestellen auto’s flink opgelopen. Meer dan een jaar wachten is eerder regel dan uitzondering. Doordat de vraag naar auto’s onverminderd hoog is gebleven hebben we momenteel te maken met een oververhitte automarkt. Het gevolg hiervan is dat de autovoorraden bij Nederlandse dealerbedrijven beperkt zijn en de prijzen van occasions uitzonderlijk hoog. Al met al geen ideale omstandigheden voor het afsluiten van een goede leasedeal.

Toch op korte termijn een leaseauto rijden in een wereld van lange levertijden?

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel van onze klanten niet zaten te wachten op een lange levertijd. Ze wilden graag op korte termijn beschikken over een leaseauto en bovendien geen exorbitante maandbedragen betalen. Samen gingen we op zoek naar sneller beschikbare leaseauto’s waarmee we de omvangrijke levertijden konden omzeilen. We keken naar alternatieve merken en types, belden dealers in het hele land om hun aanbod te checken, probeerden klanten met een boventallig leasecontract te matchen aan een zoekvraag en stelden een nieuwe voorraadauto voor wanneer een gewenste occasion te duur bleek.

Wij vinden een geschikte lease deal voor je

Door creatief om te gaan met iedere aanvraag zijn we in staat om veel mensen te helpen aan een mooie auto tegen gunstige condities. Heb jij ook een zoekvraag? Laat dan hier je gegevens achter! We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Verstuur een zoekopdracht

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.