Zakelijk leasen? De lease opties van LeaseRoute   

Je wilt zakelijk leasen? Maar het is nog de vraag welke auto of wat voor een leasecontract past? LeaseRoute heeft de verschillende opties voor je uiteengezet om tot de ideale zakelijke leaseauto te komen. Alles is mogelijk, naast ons brede aanbod kunnen we via het wensenmodel ook specifiek voor je op zoek naar jouw nieuwe leaseauto. Of je nu naar een financieel aantrekkelijke auto, een bedrijfswagen een volledig elektrische auto of een specifiek model zoekt. LeaseRoute is de kortste route naar jouw beste deal.

Occasion Lease

Occasion leaseauto’s zijn jong gebruikte auto’s die al enkele maanden of jaren dienst hebben gedaan als zakelijke leaseauto. Het aanbod is divers, de auto’s zijn zo goed als nieuw met een lage kilometerstand en kunnen snel geleverd worden. Maar het grote voordeel van occasion lease zijn de (veel) lagere maandlasten. Met gemak bespaar je honderden euro’s per jaar op de leaseauto. En deze besparing zit hem niet in minder service, die is nog steeds zo compleet als je zou verwachten bij een nieuwe zakelijke auto. Dus zoek je de goedkoopste manier van leasen? Bekijk dan ons aanbod occasion leaseauto’s en misschien staat jouw auto binnen drie weken voor de deur.

Nieuwe personenauto’s

Is jouw gewenste auto niet beschikbaar als occasion lease, of wil je eens voelen hoe het is om in een gloednieuwe auto te rijden? Bekijk dan ons aanbod nieuwe personenauto’s. Ideaal geschikt om zakelijk te leasen voor een langere looptijd. Aangezien het nieuwe auto’s betreft behoort het zelf bepalen van de kleur en extra opties tot de mogelijkheid. Je kunt deze auto dus helemaal naar wens samen laten stellen. Heb je een mooie uitvoering bij de dealer zien staan, of ben je online aan het samenstellen gegaan? Stuur ons het overzicht van je specifieke auto en opties en we komen met een gepaste offerte.

Nieuwe bedrijfswagens

Zakelijk leasen is niet enkel meer voor de buitendienst. De zakelijke leasemarkt heeft zich sterk ontwikkeld en het is nu ook mogelijk om complete bedrijfswagens, werkbussen en bestelwagens te leasen. Nieuw of tweedehands. Dus ook als je leaseauto direct dienst moet doen als werk- of opslagplaats dan hebben wij mogelijkheden voor je. Uiteraard mag je de auto inrichten naar jouw wensen en behoeften. Ook mag je de bedrijfswagen voorzien van je eigen bestickering en huisstijl zodat het ook echt jouw bedrijfswagen is tijdens de periode dat je de bedrijfswagen leaset.

Elektrische auto’s

De elektrische auto is natuurlijk de auto van de toekomst. Hoewel de investeringen nog hoog zijn om er één te kopen, is de elektrische auto een ideale leaseauto. Door de lagere bijtelling bespaar je maandelijkse privé-uitgaven waardoor een elektrische auto leasen naast een milieuvriendelijk ook een goedkoper alternatief is. Zeker als je ook de besparing in brandstofkosten meeneemt. De elektrische auto wordt voor steeds meer leaserijders aantrekkelijk door de steeds beter wordende actieradius. Ons aanbod elektrische leaseauto’s omvat alle bekende merken.

Volgens het Full Operational Lease principe

Voor welke bovenstaande zakelijke leaseauto je ook gaat, LeaseRoute werkt altijd volgens het Full Operational Lease principe. Hierdoor weet jij precies wat de maandelijkse kosten zijn en kom je nooit voor verrassingen en onverwachte uitgave te staan. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en zij dragen alle kosten. Dit is de meest complete vorm van leasen, en volgens ons de enige echte manier van leasen. Je betaalt namelijk een all-inclusive prijs waarin alle operationele kosten zijn opgenomen. Zo maak je kosteloos gebruik van de merkdealer, is de auto verzekerd en krijg je standaard vervangend vervoer indien nodig. Naast een vast maandbedrag ben je met full operational lease voorzien van de beste service!

Meer weten over Full Operational Lease?

Waarom zakelijk leasen via LeaseRoute?

Wij houden het contact graag persoonlijk. Zo checken we met regelmaat of je tevreden bent, bereik je ons tussen 08:00 en 18:00 direct op ons (mobiele) nummer zonder dat je verdwaalt in computergestuurde telefoonmenu’s. Korte lijnen en leaseadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Maar we gaan verder, wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z! Jij kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn. Het vinden van de goedkoopste zakelijke leaseauto.

LeaseRoute is;

Heb je al een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Wij controleren graag of je de best mogelijke deal hebt ontvangen. Laat ons je lease offerte vergelijken.