Elektrische auto leasen

Een elektrische auto leasen is om uiteenlopende redenen een interessant alternatief in vergelijking met een auto met een reguliere verbrandingsmotor. Natuurlijk is het de milieubewuste keuze en dat zou misschien al genoeg motivatie moeten zijn. Maar daarbij komen nog de financiële voordelen die een elektrische auto leasen geeft. Zo zijn er fiscale voordelen die kunnen oplopen tot enkele honderden euro’s per maand en is er de besparing op brandstof. Waar benzine en diesel enkel maar duurder worden aan de pomp, wordt elektriciteit juist goedkoper. En dat verschil merk je nu al. Wij zijn dan ook al om, het is tijd om een elektrische auto te leasen.

Overtuigd? Bekijk ons aanbod elektrische leaseauto’s
 

Voordelen van een elektrische auto leasen

Het is hierboven al kort aangehaald, een elektrische leaseauto heeft voordelen ten opzichte van zijn voorgangers met verbrandingsmotor. We zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje;

Verschil in actieradius en elektrisch tanken

Een veel gehoord argument om geen elektrische auto te leasen is dat de actieradius te klein zou zijn, of dat het tanken te lang zou duren of niet op genoeg plekken mogelijk is. Tegenwoordig zijn die nadelen van elektrisch rijden achterhaald. De gemiddelde elektrische leaseauto heeft een actieradius tussen de 200 en 500 kilometer op een volle accu. Meer dan genoeg voor het gemiddelde woon-werkverkeer. En de (snelle) laadpunten schieten als paddenstoelen uit de grond, het Nederlandse laadnetwerk behoort tot de beste van de wereld. Dus als we ergens elektrisch kunnen gaan rijden dan is het wel hier in Nederland. Maar ook als je met je elektrische leaseauto op vakantie wil kom je in Europa voldoende laadpunten tegen langs de snelweg.

Volledig elektrisch of hybride leasen?

Het aanbod elektrische leaseauto’s is erg uiteenlopend. Zo heb je de keuze om volledig elektrisch te leasen of te gaan voor een hybride leaseauto. Voor beide typen auto’s zijn voor- en nadelen te bedenken. Houd vooral je eigen situatie en gebruik van de auto in gedachten als je de keuze maakt. Een volledig elektrische auto heeft een grotere impact op het behalen van een schoner milieu. Waar een hybride auto over zowel een verbrandingsmotor als elektrische motor beschikt en dus, als er op benzine of diesel wordt gereden, CO2 uitstoot. Het voordeel van dit type auto is dat je de actieradius vergroot en niet meer enkel afhankelijk bent van de laadpaal. Twijfel je nog tussen een volledig elektrische of hybride leaseauto? Neem dan contact met ons op, we kijken dan samen naar je dagelijkse gebruik en adviseren welk type auto het beste bij je past.

Hulp nodig bij je keuze? Neem vrijblijvend contact op
 

Elektrische occasion leasen? De goedkope optie

De eerste elektrische leaseauto’s hebben hun eerste dienstperiode er al opzitten. Er komt dan ook een steeds groter aanbod van elektrische occasion leaseauto’s. Het grote voordeel van occasion leaseauto’s, of jong gebruikte auto’s, is dat ze stukken goedkoper zijn dan nieuwe auto’s. Daarnaast is de levertijd met maximaal drie weken stukken sneller. Zo kan je nog eerder genieten van je nieuwe elektrische leaseauto. Uiteraard helpen we je graag bij het zoeken van de ideale elektrische occasion auto. Bekijk ons aanbod!

Waarom een elektrische auto leasen via LeaseRoute

Wij houden het contact graag persoonlijk. Zo checken we met regelmaat of je tevreden bent, bereik je ons tussen 08:00 en 18:00 direct op ons (mobiele) nummer zonder dat je verdwaalt in computergestuurde telefoonmenu’s. Korte lijnen en leaseadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Maar we gaan verder, wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z! Jij kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn. Het vinden van de goedkoopste elektrische leaseauto’s.

LeaseRoute is;

Heb je al een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Wij controleren graag of je de best mogelijke deal hebt ontvangen. Laat ons je lease offerte vergelijken. Maar ook als je de juiste leaseauto niet gevonden krijgt zetten wij deze zoektocht graag voort. Geef je wensen door en we gaan aan de slag!

Selectie uit ons aanbod elektrische auto's

Ford Explorer BEV 77kWh Extended Range Automaat 5d.
Nieuw
€629,-
Ford Explorer BEV 77kWh Extended Range Automaat 5d.
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat
Dacia Spring Electric 65 Extreme Automaat 5d.
Nieuw
€289,-
Dacia Spring Electric 65 Extreme Automaat 5d.
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat
Polestar Polestar 2 220kW/299pk Long Range Single Motor 5d.
Nieuw
€677,-
Polestar Polestar 2 220kW/299pk Long Range Single Motor 5d.
Volledig elektrisch Volledig elektrisch
AutomaatAutomaat