Bedrijfswagen leasen

Een goede bedrijfswagen is misschien wel het belangrijkste bezit van een zelfstandige. Naast dat het een visitekaartje van je bedrijf is, zit je er ook dagelijks in, moet het al je materieel vervoeren en als het kan ook nog een beetje comfortabel zitten en rijden. En dat allemaal zo goedkoop mogelijk. Een bedrijfswagen leasen is dan ook een goede oplossing. Je rijdt in een nieuwe bus of in een jong gebruikte occasion voor een vast maandbedrag. Je loopt geen risico wat onvoorziene kosten betreft, alles behalve de brandstof wordt gedekt door de leasemaatschappij. Het aanbod bedrijfswagens is enorm. Daarom helpen we je graag jouw ideale bedrijfswagen te leasen.

Hoe kies je tussen een bedrijfsbus, werkbus of bestelwagen

Misschien wel de moeilijkste stap bij het leasen van een bedrijfswagen is de keuze van het type voertuig. Wordt het een gesloten bedrijfsbus, een werkbus met dubbele cabine of volstaat een kleinere bestelwagen eigenlijk al. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie, je professie en waar je de bedrijfswagen voor gaat inzetten. Voor ons maakt het niet uit of je nou in de bouw, de zakelijke dienstverlening of in het schadeherstel zit. Wij hebben bedrijfswagens in ons aanbod die aansluiten op alle specifieke wensen die jij maar kunt hebben. Maar ook als je nog niet precies weet wat voor bedrijfswagen je het beste kunt leasen staan we voor je klaar. Samen bepalen we wat je nodig hebt en daarna gaan wij voor je op zoek naar de beste deal.

Een paar punten om aan te denken voordat je een bedrijfswagen gaat leasen;

Het grootste verschil tussen een gesloten bedrijfsbus, werkbus met dubbele cabine en een kleine bestelwagen zijn het aantal zitplaatsen, de laadruimte en daarmee natuurlijk ook het laadvermogen. Maar er zit ook verschil in de trekkracht voor een aanhanger. We nemen graag (telefonisch) door waarvoor je de bedrijfswagen wilt gaan inzetten. Zo kunnen we een specifiek aanbod doen waarvan je geen spijt krijgt. We ontzorgen je graag, dus laat ons het uitzoek werk doen.

Uiteraard houden we ook rekening met de inrichting van je bedrijfswagen. Alles is mogelijk, van een houten inrichting ideaal voor de bouw tot lichtgewicht aluminium rekken voor goederenvervoer. Uiteraard mag je lease bedrijfswagen ook gewoon bestickeren met je bedrijfslogo en contactgegevens. Zo wordt het echt jouw visitekaartje.

Een occasion bedrijfswagen leasen

Heb je de keuze kunnen maken tussen de verschillende types bedrijfswagens dan komt de volgende belangrijke keus al snel om de hoek kijken. Wil je namelijk een nieuwe bedrijfswagen leasen of ga je voor de goedkopere optie, een occasion bedrijfswagen leasen. Occasion leaseauto’s hebben dezelfde leasevoorwaarden maar zijn vaak tientallen procenten goedkoper. Dit komt omdat ze al enkele maanden tot jaren als bedrijfswagen zijn ingezet. Occasion bedrijfswagens zijn snel leverbaar, een korter contract is mogelijk en de acceptatievoorwaarden zijn soepeler doordat de investering in het verleden al is gedaan. Perfect voor de ZZP’er of MKB-bedrijven. De meeste occasion bedrijfswagens voelen nog als nieuw en hebben een beperkt aantal kilometers op de teller staan. Het grote voordeel van occasion bedrijfswagens is de snelle levertijd. Met maximaal drie weken staat hij al voor de deur, klaar voor gebruik. Deze voordelen van occasion lease maakt dat wij deze in de meeste gevallen aanbevelen. Benieuwd of een occasion lease bedrijfswagen ook iets voor jou is? Bekijk dan ons aanbod.

Operational lease bedrijfswagens

Het complete aanbod leaseauto’s van LeaseRoute is op basis van full operational lease. Hierbij heb je het beste zicht in de kosten die het leasen van jouw bedrijfswagen met zich mee brengt. Alle kosten zijn van tevoren bekend. Door de combinatie van deze leasevorm en ons persoonlijk advies, kom je achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan. De enige variabele kosten zijn die van je brandstof. Aan het einde van de leaseperiode is de leasemaatschappij weer gewoon eigenaar van de bedrijfswagen. Jij zit dus niet met het restwaarde risico en kan aan het einde van de periode weer een (nieuwe) bedrijfswagen leasen.

 

Waarom een bedrijfswagen leasen via LeaseRoute

Wij houden het contact graag persoonlijk. Zo checken we met regelmaat of je tevreden bent, bereik je ons tussen 08:00 en 18:00 direct op ons (mobiele) nummer zonder dat je verdwaalt in computergestuurde telefoonmenu’s. Korte lijnen en leaseadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Maar we gaan verder, wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z! Jij kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn; het vinden van de beste en goedkoopste lease bedrijfswagen!

LeaseRoute is;

Heb je al een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Wij controleren graag of je de best mogelijke deal hebt ontvangen. Laat ons je lease offerte vergelijken. Maar ook als je de juiste leaseauto niet gevonden krijgt zetten wij deze zoektocht graag voort. Geef je wensen door en we gaan aan de slag!

Selectie uit ons aanbod

Peugeot Partner 1.5 BlueHDi 100pk 650 kg 4d.
Nieuw
€336,-
Peugeot Partner 1.5 BlueHDi 100pk 650 kg 4d.
Diesel Diesel
HandgeschakeldHandgeschakeld
Mercedes-Benz Sprinter 211CDI L1H1 FWD 3.0t 9G-Tronic 6 4d.
Nieuw
€563,-
Mercedes-Benz Sprinter 211CDI L1H1 FWD 3.0t 9G-Tronic 6 4d.
Diesel Diesel
AutomaatAutomaat
Volkswagen Transporter 2.0 TDI 81kW/110pk 2.6T L1H1 4d.
Nieuw
€473,-
Volkswagen Transporter 2.0 TDI 81kW/110pk 2.6T L1H1 4d.
Diesel Diesel
HandgeschakeldHandgeschakeld