Tesla

Zakelijk een Tesla leasen?

In vergelijking met de meeste autofabrikanten is Tesla een jong autobedrijf dat werd opgericht eind 2003 in Palo Alto, Verenigde Staten. Het bedrijf opereert in twee bedrijfssegmenten: automotive en energieregeneratie en -opslag. Tesla produceert op dit moment drie verschillende modellen, allen volledig elektrisch aangedreven; de Model 3, de Model Y de Model S en de Model X. De Model S is een luxueuze sedan, de Model Y een crossover, de Model X is een SUV en de Model 3 een compacte middenklasser. De Model 3 heeft gezorgd voor de eerste grote verkoopaantallen in 2019 en de Model Y was in 2023 zelfs de beste verkocht auto in Europa. Het was daarmee de eerste elektrische auto die deze titel heeft veroverd.

Bij LeaseRoute lease je alle merken en alle modellen tegen een voordelig tarief. Dus ook de modellen van Tesla lease je bij ons tegen lage kosten. Denk onder andere aan de comfortabele Model S, de multifunctionele Model Y en de veelzijdige Model 3. Snel en goedkoop een Tesla leasen? Dat doe je bij LeaseRoute; hét adres voor voordelig, zakelijk leasen!

Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod. Lease je liever een andere model Tesla? Stel de auto dan hier samen en mail ons de configuratie van de gewenste auto via deze link. Wij sturen je vervolgens een scherpe lease offerte!

Selectie van beschikbare Tesla's bij LeaseRoute

#
Nieuw
€ 629,-
Tesla Model 3 RWD 4d.
Volledig elektrisch
Automaat
#
Nieuw
€ 739,-
Tesla Model 3 Long Range Dual Motor AWD 4d.
Volledig elektrisch
Automaat

Waarom een Tesla leasen bij LeaseRoute?

 

  • Alle modellen van Tesla beschikbaar
  • De laagste leasetarieven van Nederland
  • Full operational lease, dus geen zorgen
  • 1 contactpersoon voor al je vragen
  • Alle jaarkilometrages en looptijden mogelijk
  • Zeer compleet leasepakket
  • Veel auto’s uit voorraad leverbaar
  • Gratis gebracht door heel Nederland

 

LeaseRoute. Dé specialist op het gebied van operational lease, private lease, occasion lease en voorraadlease.