Peugeot

Zakelijk een Peugeot leasen?

Zoals men vaker ziet bij traditionele automerken werd ook Peugeot opgericht als familiebedrijf. Het bedrijf draagt de naam Peugeot inmiddels meer dan 200 jaar. Al in 1810 werd de fundering voor de succesvolle onderneming gelegd door de neven Jean-Pierre Peugeot en Jean-Frédéric Peugeot, het duurde echter tot 1891 tot Armand Peugeot de eerste auto op de markt bracht. Sindsdien produceerde het merk legendarische modellen als de 203, de 404 en de 205. Het merk kent vele successen in de autosport. Denk aan overwinningen in de Parijs-Dakar en de 24 uur van Le Mans. De PSA-groep, waartoe Peugeot behoort, nam in 2017 Opel over waarmee het (na Volkswagen) de tweede autofabrikant van Europa werd. Peugeot staat bekend om het spreekwoordelijke Franse comfort, de vooruitstrevende techniek en het uitgebreide modellengamma.

Bij LeaseRoute lease je alle merken en alle modellen tegen een voordelig tarief. Dus ook de modellen van Peugeot lease je bij ons tegen lage kosten. Denk onder andere aan de wendbare 108, de speelse 208, de volledig elektrische e-208 en e-2008, de comfortabele 308, de stoere 3008 en de multifunctioneel inzetbare Peugeot Expert. Snel en goedkoop een Peugeot leasen? Dat doe je bij LeaseRoute; hét adres voor voordelig, zakelijk leasen!

Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod. Lease je liever een andere model Peugeot? Stel de auto dan hier samen. Wij sturen je vervolgens een scherpe lease offerte!

Selectie van beschikbare Peugeot's bij LeaseRoute

#
Nieuw
€ 432,-
Peugeot Expert 1.5 BlueHDI 100 S&S L2 4d.
Diesel
Handgeschakeld
#
Nieuw
€ 552,-
Peugeot 308 SW Active Pack Business 1.2 PureTech 130 5d.
Benzine
Handgeschakeld

Waarom een Peugeot leasen bij LeaseRoute?

 

  • Alle modellen van Peugeot beschikbaar
  • De laagste leasetarieven van Nederland
  • Full operational lease, dus geen zorgen
  • 1 contactpersoon voor al je vragen
  • Alle looptijden en jaarkilometrages mogelijk
  • Zeer compleet leasepakket
  • Veel auto’s uit voorraad leverbaar
  • Gratis gebracht door heel Nederland

 

LeaseRoute. Dé specialist op het gebied van operational lease, occasion lease en shortlease!