BMW

Zakelijk een BMW leasen?

Bayerische Motoren Werke, in de volksmond beter bekend als BMW, is een Duitse autofabrikant met het hoofdkantoor in Munchen. Het bedrijf werd in 1916 opgericht door Franz Josef Popp. BMW is een van de meest gerenommeerde automerken ter wereld met in 2022 bijna 150.000 personeelsleden en het verkocht in 2023 wereldwijd bijna 2,6 miljoen auto’s. BMW heeft niet eerder zoveel auto’s verkocht als in dat jaar. De huidige designs van BMW auto’s worden gekenmerkt door een combinatie van esthetiek, dynamiek en precisie. De BMW 8 Serie is een goed voorbeeld van deze kenmerken. Het heeft een revolutionaire designtaal, technische volmaaktheid en unieke luxe. Ook is BMW zeer actief in de motorsport.

Bij LeaseRoute lease je alle merken en alle modellen tegen een voordelig tarief. Dus ook de modellen van BMW lease je bij ons tegen lage kosten. Denk onder andere aan de compacte 1-serie, de elegante 3-serie, de zakelijke 5-serie en de volledig elektrisch i4. Snel en goedkoop een BMW leasen? Dat doe je bij LeaseRoute; hét adres voor voordelig, zakelijk leasen!

Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod. Lease je liever een andere model BMW? Stel de auto dan hier samen en mail ons de configuratie van de gewenste auto via deze link. Wij sturen je vervolgens een scherpe lease offerte!

Selectie van beschikbare BMW's bij LeaseRoute

#
Nieuw
€ 1079,-
BMW 5-Serie 530e Touring 220kW/299pk M Sport Automaat 5d.
Hybride / Benzine
Automaat
#
Nieuw
€ 759,-
BMW i4 eDrive40 250kW/340pk Gran Coupé Automaat 5d.
Volledig elektrisch
Automaat
#
Nieuw
€ 587,-
BMW 1-Serie 116i 80kW/109pk 5d.
Benzine
Handgeschakeld

Waarom een BMW leasen bij LeaseRoute?

 

  • Alle modellen van BMW beschikbaar
  • De laagste leasetarieven van Nederland
  • Full operational lease, dus geen zorgen
  • 1 contactpersoon voor al je vragen
  • Alle jaarkilometrages en looptijden mogelijk
  • Zeer compleet leasepakket
  • Veel auto’s uit voorraad leverbaar
  • Gratis gebracht door heel Nederland

 

LeaseRoute. Dé specialist op het gebied van full operational lease, occasion lease en voorraadlease.