Opel

Zakelijk een Opel leasen?

Opel is een van Europa’s grootste autofabrikanten. Het automerk werd opgericht in 1862 door Dhr. Adam Opel in Rüsselsheim, Duitsland. Opel (samen met zustermerk Vauxhall) verkoopt jaarlijks meer dan 2.000.000 auto’s. Hierdoor is het één van de grotere autofabrikanten van de Europese Unie. Opel en Vauxhall hebben 12 fabrieken en 4 ontwikkelcentra in 8 Europese landen. Opel is sinds 2021 een dochteronderneming van Stellantis, een Frans-Italiaans-Amerikaanse multinationale autofabrikant. Opel heeft een naam hoog te houden op het gebied van vooruitstrevende veiligheidstechniek, value-for-money en ruimte voor het hele gezin.

Bij LeaseRoute lease je alle merken en alle modellen tegen een voordelige tarief. Dus ook de modellen van Opel lease je bij ons tegen lage kosten. Denk onder andere aan de eigenwijze Corsa, de voordelige Astra, de volledig elektrische Corsa-e, en de multifunctionele bedrijfsauto’s Combo en Vivaro. Snel en goedkoop een Opel leasen? Dat doe je bij LeaseRoute; hét adres voor voordelig, zakelijk leasen!

Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod. Lease je liever een andere model Opel? Stel de auto dan hier samen en mail ons de configuratie van de gewenste auto via deze link. Wij sturen je vervolgens een scherpe lease offerte!

Selectie van beschikbare Opel's bij LeaseRoute

#
Nieuw
€ 399,-
Opel Corsa 1.2 55kW/75pk 5d.
Benzine
Handgeschakeld
#
Nieuw
€ 549,-
Opel Astra 1.2 Turbo Hybrid eDTC 100kW/136pk 6-trapsautomaat 5d.
Hybride / Benzine
Automaat
#
Nieuw
€ 429,-
Opel Vivaro L2 1.5 Diesel 120 S&S 4d.
Diesel
Handgeschakeld

Waarom een Opel leasen bij LeaseRoute?

 

  • Alle modellen van Opel beschikbaar
  • De laagste leasetarieven van Nederland
  • Full operational lease, dus geen zorgen
  • 1 contactpersoon voor al je vragen
  • Alle jaarkilometrages en looptijden mogelijk
  • Zeer compleet leasepakket
  • Veel auto’s uit voorraad leverbaar
  • Gratis gebracht door heel Nederland

 

LeaseRoute. Dé specialist op het gebied van operational lease, private lease, occasion lease en voorraadlease.