Opel

Zakelijk een Opel leasen?

Opel is een van Europa’s grootste autofabrikanten. Het automerk werd opgericht in 1862 door Dhr. Adam Opel in Rüsselsheim, Duitsland. Opel (samen met zustermerk Vauxhall) verkoopt jaarlijks meer dan 1.000.000 auto’s. Hierdoor was het in 2014 de op drie na grootste autofabrikant van de Europese Unie. Het bedrijf heeft 12 fabrieken en 4 ontwikkelcentra in 8 Europese landen. Opel en Vauxhall zijn vertegenwoordigd in meer dan 50 landen en tot en met 2018 worden 27 nieuwe modellen geïntroduceerd, het grootste modellenoffensief sinds de oprichting. Opel is in 2017 overgenomen door de PSA-groep (Peugeot en Citroën) voor een bedrag van € 2,2 miljard. Opel heeft een naam hoog te houden op het gebied van vooruitstrevende veiligheidstechniek, value-for-money en ruimte voor het hele gezin.

Bij LeaseRoute lease je alle merken en alle modellen tegen een voordelige tarief. Dus ook de modellen van Opel lease je bij ons tegen lage kosten. Denk onder andere aan de eigenwijze Corsa, de voordelige Astra, de volledig elektrische Ampera-e en Corsa-e, de stoere Grandland X en de multifunctionele bedrijfsauto’s Combo en Vivaro. Snel en goedkoop een Opel leasen? Dat doe je bij LeaseRoute; hét adres voor voordelig, zakelijk leasen!

Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod. Lease je liever een andere model Opel? Stel de auto dan hier samen. Wij sturen je vervolgens een scherpe lease offerte!

Selectie van beschikbare Opel's bij LeaseRoute

#
Nieuw
€ 399,-
Opel Corsa 1.2 55kW/75pk 5d.
Benzine
Handgeschakeld
#
Nieuw
€ 489,-
Opel Astra 1.2 Turbo S/S 81kW/110pk Business Edition 5d.
Benzine
Handgeschakeld

Waarom een Opel leasen bij LeaseRoute?

 

  • Alle modellen van Opel beschikbaar
  • De laagste leasetarieven van Nederland
  • Full operational lease, dus geen zorgen
  • 1 contactpersoon voor al je vragen
  • Alle jaarkilometrages en looptijden mogelijk
  • Zeer compleet leasepakket
  • Veel auto’s uit voorraad leverbaar
  • Gratis gebracht door heel Nederland

 

LeaseRoute. Dé specialist op het gebied van operational lease, private lease, occasion lease en shortlease.