Tweedehands of gebruikte auto leasen

Het leasen van een tweedehands of gebruikte auto is tegenwoordig een bekend fenomeen. Gek is dat zeker niet, want het leasen van een tweedehandsauto brengt alleen maar voordelen met zich mee. De gebruikte auto’s zijn over het algemeen erg jong en hebben altijd voorzien van een lage kilometerstand. Het beste aan een occasion is dat de auto de grootste afschrijving al heeft gehad waardoor jij tientallen procenten per maand bespaart. Bij het leasen van een tweedehands leaseauto betaal je alleen een vast maandbedrag waarmee alle autokosten zijn gedekt. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. LeaseRoute heeft zich gespecialiseerd in het leasen van (jong) gebruikte leaseauto’s, voor de zakelijke markt, en wij zijn overtuigd van de bijkomende voordelen. Zo betaal je bijvoorbeeld minder bijtelling door de lagere fiscale waarde. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of bekijk direct ons aanbod.

Bekijk ons aanbod gebruikte leaseauto’s

Wanneer is een leaseauto tweedehands of gebruikt?

Een leaseauto krijgt de stempel gebruikt of tweedehands vrij snel. Eigenlijk direct zodra deze de showroom uitrolt en een kenteken krijgt. Er zijn gebruikte leaseauto’s met een paar honderd kilometer op de klok, andere hebben wat meer ervaring. Doorgaans bieden we geen auto’s aan met meer dan honderdduizend kilometers op de teller. Of je het verschil merkt tussen een auto met weinig of relatief veel ervaring is de vraag, iedere auto wordt namelijk perfect onderhouden. Daarnaast loop je geen enkel exploitatierisico door het leasen van een gebruikte auto via LeaseRoute. Wij werken uitsluitend op basis van full operational lease waardoor alle onderhouds- en reparatiekosten en eventueel vervangend vervoer worden gedekt. Dus waarom zou je niet voor de goedkoopste optie kiezen?

Het grote voordeel van een tweedehands leaseauto

Zoals besproken is het leasen van een tweedehandsauto erg voordelig. Het maandbedrag voor de auto ligt tot wel 25% lager dan bij een nieuwe leaseauto. Verder bespaar je, naast het lagere maandbedrag, op nog een aantal aspecten. Tweedehands leaseauto’s hebben vaak een lagere fiscale waarde en in sommige gevallen een lager bijtellingspercentage. Ook betaal je geen of slechts een geringe aanbetaling. Maar een gebruikte auto leasen heeft het nog meer voordelen. Er is veel keuze, het aanbod is breed en uiteenlopend. Ook kan een gebruikte leaseauto veel sneller geleverd worden dan een nieuwe. Zo staat jouw ‘nieuwe’ tweedehands leaseauto binnen maximaal drie weken bij je voor de deur. Kosteloos berzorgd!

Het aanbod gebruikte leaseauto’s neemt sterk toe, zo is het al mogelijk om een tweedehands elektrische auto te leasen maar ook het aanbod bedrijfswagens is divers. Dus naar wat voor een type auto je ook op zoek bent, bekijk ons aanbod occasion leaseauto’s en vind jouw nieuwe auto.


De voordelen van een tweedehands leaseauto;

LeaseRoute, specialist in gebruikte leaseauto’s

Onze focus ligt altijd op de beste deal voor jou als ZZP’er of voor MKB-bedrijven. Wij bieden altijd de kortste route naar de beste deal. En in veel gevallen is de beste deal een gebruikte leaseauto. Een groot voordeel is bijvoorbeeld het gunstige bijtellingspercentage voor gebruikte leaseauto’s. Je betaalt namelijk het bijtellingpercentage van het jaar waarin de auto te naam gesteld is. Een voorbeeld;

Auto’s behouden voor maximaal 5 jaar het bijtellingpercentage van het jaar waarin ze te naam gesteld zijn. Bijvoorbeeld, een nieuw te bestellen Renault Mégane Estate is alleen nog leverbaar met 22% bijtelling, terwijl wij een gebruikte Mégane van 3 jaar oud kunnen leveren met 14% bijtelling. Dit levert gedurende een contract van 2 jaar al snel een bijtellingsvoordeel op van € 1600,-. Netto!

Goedkoper en volledige service. Ja dat kan! Al onze leaseauto’s worden geleverd volgens het full operational lease principe, waarbij alle kosten duidelijk inzichtelijk zijn gemaakt en je een vast bedrag per maand betaalt. Geen onverwachte kostenposten verscholen in de kleine lettertjes. Je weet precies wat je maandelijks kwijt bent. De leasemaatschappij draagt alle kosten behalve de brandstof en boetes, die zijn voor je eigen rekening.

Waarom occasion leasen via LeaseRoute

Wij houden het contact graag persoonlijk. Zo checken we met regelmaat of je tevreden bent, bereik je ons tussen 08:00 en 18:00 direct op ons (mobiele) nummer zonder dat je verdwaalt in computergestuurde telefoonmenu’s. Korte lijnen en leaseadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Maar we gaan verder, wij bieden de kortste route naar de beste deal en begeleiden je van A tot Z! Jij kunt doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn. Het vinden van de goedkoopste tweedehands leaseauto.

LeaseRoute is;

Heb je al een offerte ontvangen van een andere leasemaatschappij? Wij controleren graag of je de best mogelijke deal hebt ontvangen. Laat ons je lease offerte vergelijken.